Kurser og certificeringer

Kurser & certificeringer

Videndeling og faglig udvikling er afgørende for at vi kan skabe succesfulde forandringer i virksomheder og institutioner. På vores kurser udbreder vi ny viden og skaber læring hos konsulenter og danske ledere. Her bliver du opdateret på den nyeste faglige viden indenfor ledelse og digitalisering.

Har du brug for et godt råd?

Vi hjælper med gode råd og sparring om din faglige og personlig udvikling. Kontakt os for en snak om din fremtid. Du skal tale med Helle Ørsted, som du kontakter på +45 4081 7727 eller mail: hoe@changegroup.dk.

Kursus og certificering i CIPP/E
Med CIPP/E-certificeringen bliver du persondataspecialist med fokus på de juridiske aspekter af EU’s databeskyttelsesforordning.
Kursus og certificering i CIPM
Med CIPM-certificeringen bliver du som persondataspecialist i stand til at gennemføre og implementere større databeskyttelsesprogrammer og til at lede andre specialister.
Kursus i business data analytics
Få en dyb forståelse for fagområdet big data analytics, og en praktisk værktøjskasse til at analysere og træffe evidensbaserede beslutninger.
Kursus og certificering i EU persondataforordning
Bliv klædt på til at udføre compliance-projekter inden for den nye persondataforordning med et EU GDPR kursus og certificering.
Kursus og certificering i SAFe®
Bliv klædt på til at anvende scaled agile framework (SAFe) til at skalere lean og agil udvikling på vores kursus Leading SAFe®.
Crucial Conversations®
Få redskaber til tage den afgørende samtale i tide og adressere problemerne, så du undgår, at mindre uenigheder udvikler sig til kritiske situationer.
Kursus og certificering i Change Management
Få kompetencer til at arbejde struktureret med forandringer igennem et tre dages interaktivt og praktisk certificeringskursus.

Medlemsordning på kurser fra Mentorix

Som det første konsulenthus i Danmark, kan vi tilbyde konsulenter en medlemsordning, der giver mulighed for kontinuerlig faglig og personlig udvikling, gennem adgang til en suite af online kurser.

Samarbejde med Mentorix

Vi har etableret samarbejdet med Mentorix som er førende indenfor program -og projektuddannelser. Konceptet er enkelt: du tegner et 12 mdr. medlemskab, der giver dig fuld adgang til +10 online kurser. Her kan du også tilkøbe certificering i kurserne, samt materiale i form af bøger. Online kurserne kan desuden opgraderes til klassekurser til en favorabel pris.

Der frigives løbende i 2018 flere kurser f.eks. Software Asset Management Specialist (SAMS), P3O®, Change Management , Software Asset Management Foundation (SAMF).

Kontakt:

Kontakt Sanne Pallesen på email: sp@changegroup.dk for mere information om oprettelse og rabatkode.

Medlemsordning på kurser

Udvalgte kurser der indgår pr. 1. januar 2018

PRINCE2® – Foundation & Practitioner

Agil projektledelse

MSP® – Foundation & Practitioner

M_o_R® (Management of Risk)

ITIL® Foundation

MoP® (Management of portfolios)

Scrum

PRINCE2® agile