Change Management

3 fordele ved change management

Change management øger chancen for succesfuld projektgennemførelse ganske betragteligt. Virksomheder der arbejder med change management er bedre til at realisere projektmål; har bedre styr på tidsplanen; og holder sig inden for budgettet. Læs mere om fordelene ved change management her.

Hvert år søsætter danske virksomheder en lang række forretningskritiske forandringsprojekter, der påvirker og involverer måden hvorpå deres medarbejdere arbejder. Den hurtige teknologiske udvikling gør samtidig, at forandringerne skal ske langt hurtigere end før. Det skaber udfordringer for ledelsen og den enkelte projektansvarlige. Og øger behovet for kompetencer inden for eksekvering af change management for, at sikre, at projekterne skaber værdi og bliver en succes.

De 3 største fordele ved change management

En effektiv indsats indenfor change management øger chancen for succesfuld projektgennemførelse ganske betragteligt. Her kan du læse om de 3 største fordele ved at have fokus på organisationens evne til at eksekvere change management.

Bedre evne til at realisere de ønskede projektmål

De virksomheder der formår at arbejde effektivt med change management er bedre til at realisere projektmål. Virksomheder der har en rigtig gode evner inden for change management indfrier eller overgår ofte de opsatte projektmål.

Bedre styr på tidsplanen

De virksomheder der har rigtig gode evner inden for change management har bedre styr på tidsplanen. De holder sig ofte indenfor eller er foran tidsplanen i projektsammenhæng.

Holder budgettet

De samme virksomheder har også bedre styr på budgettet. De holder sig nemlig enten indenfor eller under budget i projektsammenhæng.

Sådan kommer du i gang

For at få succes med forandringsprojekterne kræver det en struktureret tilgang til projektledelse, hvor der er fokus på gevinstrealisering og change management. Man skal øge fokus på at inddrage de menneskelige aspekter for, at opnå en hurtig succesfuld eksekvering og implementering – og samtidig realisere de ønskede gevinster.

1. Identificer de gevinstkritiske forandringer; tilknyt en erfaren change manager med indsigt i gevinstrealisering, der i samarbejde med projektleder og projektsponsor skal identificere de forandringer, som projektets ønskede gevinster er afhængig af.

2. Knyt leverancer til forandringerne; sæt de identificerede forandringer parallelt med de tekniske leverancer i projektplanen.

3. Styr projektet efter forandringerne; hermed bliver det muligt at styre projektet efter målet at realisere gevinster, hvor de tekniske leverancer er middel til målet og ikke målet i sig selv.

Kontakt os:

Vil du høre mere om, hvordan vi hjælper vores kunder med forandringsledelse?

Kontakt Claus Løfberg Jørgensen, salgschef

Mobil: +45 2374 1911

Email: clj@changegroup.dk

Læs mere…

Kursus og certificering i forandringsledelse

Kursus og certificering i Change Management

Kursus og certificering

Bliv certificeret i change management. Kontakt Christian Skou for mere information.