Machine learning

ChangeYourMind #7 – machine learning og kunstig intelligens

Kunstig Intelligens kan løfte din virksomhed til nye højder! På ChangeYourMind#7 undersøgte vi hvordan du nemt og hurtigt kan booste din virksomhed med machine learning og kunstig intelligens.

Kunstig intelligens er på alles læber, og er uden tvivl kommet for at blive. Men mange virksomheder kæmper med at finde ud af, hvordan de skal omfavne og anvende den ”nye” teknologi. Særligt indenfor produktionsområdet er kunstig intelligens en fremmed størrelse, og det er synd, da potentialet er enormt.

Machine learning og kunstig intelligens

Torsdag d. 22. februar havde vi besøg af Sebastian Brandes, CEO for high-tech virksomheden Sensomind. Sebastian gav os en spændende introduktion til kunstig intelligens og kom med konkrete eksempler på, hvordan machine learning og kunstig intelligens blandt andet kan løfte produktkvaliteten og facilitere automationsprocesser.

Kort om Sensomind

Sensomind er en nyopstartet virksomhed, etableret i 2016 af nogen af Danmarks førende eksperter indenfor kunstig intelligens. Virksomheden har udviklet en samlet løsning til produktionsvirksomheder, som gør det nemt at indsamle og bearbejde realtidsdata fra produktionslinjen med et industrielt kamera og de nyeste kunstig intelligens modeller. Med Sensomind kan produktionsvirksomheder forbedre produktkvaliteten til perfektion og automatisere avancerede manuelle processer.

Kontakt

Vil du vide mere om kunstig intelligens og machine learning? Kontakt Allan von Staffeldt Beck på email: ab@changegroup.dk eller mobil: +45 3118 2488.