Machine learning

ChangeYourMind #7 – machine learning og kunstig intelligens

Kunstig Intelligens kan løfte din virksomhed til nye højder! Vil du gerne høre, hvordan du nemt og hurtigt kan booste din virksomhed med machine learning og kunstig intelligens? Så deltag på vores gå-hjem-møde d. 22. februar, 2018 kl. 16.30-18.30.

Kunstig intelligens er på alles læber, og er uden tvivl kommet for at blive. Men mange virksomheder kæmper med at finde ud af, hvordan de skal omfavne og anvende den ”nye” teknologi. Særligt indenfor produktionsområdet er kunstig intelligens en fremmed størrelse, og det er synd, da potentialet er enormt.

Machine learning og kunstig intelligens

På ChangeYourMind #7 vil Sebastian Brandes, CEO for high-tech virksomheden Sensomind, give en spændende introduktion til kunstig intelligens. Sebastian kommer med konkrete eksempler på, hvordan machine learning og kunstig intelligens blandt andet kan løfte produktkvaliteten og facilitere automationsprocesser.

Uanset om du arbejder med fødevarer, logistik eller pharma  – så garanterer vi dig, at du vil gå hjem med en fornyet viden og masser af inspiration, der kan kickstarte din rejse med kunstig intelligens.

Kort om Sensomind

Sensomind er en nyopstartet virksomhed, etableret i 2016 af nogen af Danmarks førende eksperter indenfor kunstig intelligens. Virksomheden har udviklet en samlet løsning til produktionsvirksomheder, som gør det nemt at indsamle og bearbejde realtidsdata fra produktionslinjen med et industrielt kamera og de nyeste kunstig intelligens modeller. Med Sensomind kan produktionsvirksomheder forbedre produktkvaliteten til perfektion og automatisere avancerede manuelle processer.

Kontakt

Har du spørgsmål til oplægget, kontakt venligst Allan von Staffeldt Beck på email: ab@changegroup.dk eller mobil: +45 3118 2488.

Tilmelding:*

Sæt kryds, hvis du gerne vil modtage invitationer til faglige arrangementer pr. email.

Praktisk information:

  • Dato: 22. februar, 2018.
  • Tid: Kl. 16:30-18:30
  • Sted: Vibenshuset, Lyngbyvej 2, 2100 Østerbro

*Ved tilmelding til ChangeGroups arrangementer registreres dine oplysninger i vores crm-system.