Disrupt dit mindset – og få succes med big data

Big data har været et af de mest hypede emner de seneste år. Hvert år investerer vi millioner af kroner i nye strategier og teknologier, der skal hjælpe os med at udnytte big data og transformere vores forretning. Men hvordan kommer vi i mål med at transformere virksomheden med big data? Det dykkede vi ned i på ChangeYourMind, som blev afholdt d. 24. maj.

I følge dagens oplægsholder Pernille Rydén starter big data disruption i hovedet og ikke i IT-afdelingen. For at komme i mål med en big data transformation, skal vi have styr på vores ledelsesmæssige mindset.

På gå-hjem-mødet afdækkede Pernille hvordan du kan identificere dit ‘big data’ mindset, og sikre, at det er på linje med organisationens strategiske retning. Pernille introducerede fire big data paradigmer, der hver repræsenterer forskellige måder at udnytte big data teknologi:

  1. promote & sell
  2. listen & learn
  3. connect & collaborate
  4. empower & engage

Kort om Pernille Rydén

Pernille Rydén er head of studies og associate professor of management på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) med speciale i strategi, ledelseskendskab, organisatoriske forandringer, kultur og ikke mindst digitale teknologier. Pernille har mere end 20 års erfaring med ledelsesuddannelse- og træning, og så er hun forfatter til bogen ‘Disrupt dit Mindset – og få succes med Big Data’.

Gik du glip af oplægget?

Kontakt venligst Allan von Staffeldt Beck på email: ab@changegroup.dk eller mobil: +45 3118 2488.