Kursus og certificering i den nye EU persondataforordning

De kommende år vil der være et stort behov for medarbejdere og konsulenter med viden om EU persondataforordningen, de juridiske krav og praktiske implikationer for danske virksomheder. EU persondataforordningen får stor indflydelse på styringsgrundlaget for projekter, informationssikkerhed, risikovurdering, kontrol, udvikling og drift.

Den nye EU persondataforordning (General Data Protection Regulative) sætter fornyet fokus på virksomheders behandling af persondata og databeskyttelse. Nye krav til dokumentation og datasikkerhed samt truslen om store bøder er nogle af de centrale elementer i den nye forordning fra EU der træder i kraft maj 2018.

Hvorfor er persondataforordningen vigtig?

Overtrædelse af reglerne i persondataforordningen kan få store konsekvenser for din virksomhed. Risikoen ved ikke at være i compliance med den nye persondataforordning ændrer sig nemlig i forhold til den gældende persondatalovgivning. Fremadrettet kan det blive meget dyrt, hvis man ikke overholder de persondataretlige regler. Når den nye persondataforordning fra EU træder i kraft maj 2018, vil der i fremtiden gælde et bødeniveau på helt op til 20 mio. euro eller 4 % af den samlede globale årlige koncernomsætning, hvis det beløb er højere. Hvor bødeniveauet for overtrædelser i Danmark p.t. ligger på 3.000-10.000 kr. – med en enkelt historisk bøde på 25.000 kr.

Kursus og certificering i EU persondataforordningen

ChangeGroup har lavet et kursus med certificering, hvor du bliver klædt på til at udføre compliance-projekter inden for EU persondataforordningen. Kurset er målrettet program- og projektledere samt proceskonsulenter der ønsker at arbejde i projekter der skal sikre, at danske virksomheder bliver compliant inden maj 2018. Kurset afholdes i samarbejde med Danmarks førende advokatvirksomhed, Kromann Reumert, og den afsluttende eksamen/certificering udbydes af IT Governance, en førende global leverandør af it-governance, risikostyring og compliance-løsninger.

Dette kursus giver en fyldestgørende introduktion til den nye persondataforordning fra EU. Her får man en praktisk forståelse for de implikationer og juridiske krav, som danske og europæiske virksomheder står overfor – og ikke mindst en implementeringsramme, der kan sikre virksomheders EU GDPR compliance. Undervisningen er på dansk, men certificeringstesten er på engelsk.

Kurset omhandler følgende moduler:

  • Modul 1: Persondataforordningen – kontekst, definitioner og sanktioner
  • Modul 2: Principper for behandling af personoplysninger
  • Modul 3: De registreredes rettigheder
  • Modul 4: Dataansvarlig og databehandler
  • Modul 5: Overførsel af personoplysninger uden for EU
  • Modul 6: Tilsynsmyndigheder
  • Modul 7: Samarbejde mellem tilsynsmyndighederne og sammenhæng
  • Modul 8: Persondataretlig compliance – praktisk gennemgang af 6 compliance trin

Fordele:

  • Opnå EU GDPR Foundation (EU GDPR F) certification (ISO 17024-accredited).
  • Lær hvordan EU persondataforordningens krav vil påvirke virksomheder.
  • Få viden omkring EU persondataforordningen som gør dig et bedre valg for kunden.
  • Forståelse for implementeringsfaserne mod at være GDPR compliant.

Hent brochure

Hent hæftet om vores kursus og certificering i den nye EU persondataforordning: EU persondataforordning certificering

Tilmelding:

For tilmelding til næste kursus, kontakt Christian Skou på email: cs@changegroup.dk eller mobil: +45 6074 0242.


Praktisk information:

  • Dato: 30. november 2017.
  • Sted: Kromann Reumert, Lautrupsgade 15, 2100 København Ø.
  • Underviser: Advokat Tina Brøgger, Head – Data Protection Practice.
  • Undervisning: Undervisning foregår på dansk.
  • Eksamen: Eksamen er skriftlig og vil være på engelsk. Eksamen er online, og gennemføres individuelt efter kurset er afholdt.
  • Certificering: Kurset afsluttes med eksamen (certificering EU GDPR F) der udbydes af IT Governance.
  • Pris: Kr. 6.200,- ekskl. moms. Tilmelding er bindende.
  • Agenda: Tilgår ved tilmelding.

Læs mere om EU persondataforordningen her: