Ikke som de andre

ChangeGroup er et frontløberkonsulenthus, som håndplukker selvstændige konsulenter til IT-projekter inden for strategi, management og teknologi. Og rådgiver private og offentlige organisationer, så de kan indfri deres fulde IT-gevinstpotentiale.

Med andre ord skaber vi ikke blot det perfekte match mellem din organisation, dit projekt og vores management konsulent. Vi samler også viden om nye teknologier, medier og strategier. Og finder ud af, hvordan de nye landvindinger kan hjælpe din organisation.

Det bedste fra to verdener
Nogle vil sige, at vi kombinerer fleksibiliteten fra en traditionel konsulentbroker med den rådgivning, som du kender fra et traditionelt konsulenthus. Selv siger vi, at vi er en utraditionel konsulentpartner, som giver dig det bedste fra begge verdener.

Fakta

  • Grundlagt i 1995
  • 100% konsulent- og medarbejderejet
  • Mere end 200 tilknyttede management konsulenter
  • 65% af de danske C20-virksomheder er kunder
  • Størstedelen har været kunder i mere end 10 år

20 års jubilæum

I 2015 var det 20 år siden, ChangeGroup så dagens lys. Det fejrede vi blandt andet ved, at samle vores bedste historier i de sidste 20 år. Dem kan du læse her på sitet: ChangeGroup har 20 års jubilæum

Databeskyttelse- og privatlivspolitik

ChangeGroup har en databeskyttelse- og privatlivspolitik. Den beskriver kort, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Læs den her.